Sport Chief: Indian Motorcycle Zvolen
Sport Chief
*Môže byť zobrazené s dodatočnými úpravami alebo príslušenstvom.

Sport Chief

Už od 21 990 € 21 570 €„Cena nezahŕňa príplatok za logistiku a prípravu 490 EUR.“

Sport Chief

Sport Chief

Už od  21 990 € 21 570 € „Cena nezahŕňa príplatok za logistiku a prípravu 490 EUR.“

Farebné varianty

Black Smoke
Ruby Smoke
Stealth Gray

Výkon je daný. Rešpekt sa získava.

Výkon je daný. Rešpekt sa získava.

Všetko, čo sa týka Sport Chief, bolo z výroby vyrobené tak, aby fungovalo. Vďaka prémiovým komponentom známym v celom dvojkolesovom svete Sport Chief dokazuje, že vysoké štandardy nikdy nevyjdú z módy. Pokiaľ ide o výkon a agresívny štýl, Sport Chief posúva latku na ďalšiu úroveň. 

Vybavené prémiovými komponentmi

Vybavené prémiovými komponentmi

Sport Chief je ultimátny cruiser s maximálnym výkonom v modelovom rade Indian Motorcycle vďaka komponentom osvedčenej značky: dlhším zadným tlmičom Fox® piggyback, 46 mm KYB® prevrátenej prednej vidlici a duálnym 4-piestikovým strmeňom Brembo® s poloplávajúcimi 320 mm rotormi. 

Jazdite agresívnejšie s istotou

Jazdite agresívnejšie s istotou

Vytváranie toho najlepšieho sa nekončí pri prémiových komponentoch odpruženia a brzdenia. Dôležité je aj umiestnenie jazdca do správnej polohy na maximalizáciu výkonu. Vďaka samostatnému sedadlu s vyššou opierkou, zvýšeným uhlom náklonu 29,5 stupňov a stredovým ovládaním môžu jazdci jazdiť tvrdšie a dlhšie s väčšou istotou a pohodlím.

Svoj vlastný štýl

Svoj vlastný štýl

Sport Chief má  štýl, ktorý zodpovedá všetkým jeho komponentom ktoré zlepšujú jazdu. Nové  6,5” palcové čelné sklo na ochranu pred vetrom a agresívny vzhľad. Kontrastne strihané ľahké liate zliatinové 19-palcové predné koleso a silné 16-palcové zadné koleso nastavujú agresívny postoj. Tento športový cruiser obúvajú lepkavé pneumatiky Pirelli® Night Dragon, ktoré poskytujú štýl aj kontrolu. 

Motocykel, ktorý si zaslúži uznanie

Motocykel, ktorý si zaslúži uznanie

Zvýšenie latky výkonnostného štýlu znamená, že neprehliadnete žiadny detail. Štýlové lesklé čierne 6-palcové stúpačky  so zvýraznenými prvkami stroja sú štandardom a sú oku lahodiace. Opracované Triple  riadidlá to všetko spájajú, a to ako v unikátnom vzhľade, tak vo výbornej ergonómii, ktorá sa hodí k jeho agresívnemu štýlu. 

Moderná technika skrytá na prvý pohľad

Moderná technika skrytá na prvý pohľad

4-palcový dotykový displej si zachováva klasickú estetiku tým, že sa maskuje ako analógové meradlo. Poskytuje podrobnú navigáciu s pripojenými funkciami, ako sú počasie a dopravné informácie, umožňuje vám ovládať režimy jazdy, prijímať a odmietať hovory a spravovať hudbu z akéhokoľvek zariadenia pripojeného cez Bluetooth. 

Veľký objem. Veľká sila.

Veľký objem. Veľká sila.

Maximálne výkonný cruiser potrebuje vo svojom jadre osvedčené americké svaly. Legendárny vzduchom chladený Thunderstroke 116 V-twin produkuje 162 Nm surového krútiaceho momentu, ktorý dominuje vo všetkých 6 prevodových stupňoch, čo vám dáva silu nechať všetko a všetkých v oblaku dymu z pneumatík. 

Nekonečné možnosti prispôsobenia

Nekonečné možnosti prispôsobenia

Urobili sme nemožné veci, aby si to jazdci mohli prispôsobiť. Sport Chief sa môže pochváliť klasickým mechanickým dizajnom s jednoduchým rámom z oceľových rúrok, vzduchom chladeným V-twin motorom a ikonickým štýlom cruiseru, čo z neho robí výzvu na vlastné prispôsobenie. Sekanie a pílenie nie je potrebné vďaka  množstvu továrenského príslušenstva Indian Motorcycle, ktoré sa jednoducho inštaluje pre ešte štýlovejší vzhľad a vyšší výkon.

Všetko po čom túžite prichádza v štandardnej výbave

Všetko po čom túžite prichádza v štandardnej výbave

Každý Sport Chief prichádza s jazdným výbavením ktoré mení hru; 3 jazdné režimy (Sport, Standard, Tour), tempomat, bezkľúčové zapaľovanie, Bosch® ABS, LED osvetlenie a USB nabíjací port.

PRÍBEH LEGENDY

1921

Rok 1921 znamenal debut modelu Chief. Bol navrhnutý legendárnym Charlesom Franklinom, pretekárom a inžinierom , ktorý tiež sníval o Scoute. Chief mal objem 61-kubických palcov, V-twin motor, dve vačky, nízke sedadlo a ladné línie. Jazdci si obľúbili jeho spoľahlivý výkon, ohromný krútiaci moment , agilný rám a motorka si rýchlo získala fanúšikov po celom svete. V 40-tych rokoch minulého storočia pomohol Chief rozvinúť povojnovú éru motocyklových pretekov a úprav strojov v Amerike.

O viac ako 100 rokov neskôr...

V roku 2021, k jeho 100. výročiu bol jeden z najslávnejších Amerických motocyklov úplne prepracovaný spoločnosťou Indian Motorcycle. Nový Chief je dokonalým spojením starého a nového - nadčasový dizajn doplnený o moderné technológie a výkon ,bez kompromisov. Zachováva si svoj klasický kompaktný vzhľad, jednoduchý oceľový rám a 64-palcový rázvor. Nadčasový dizajn Chiefa, vychádzaja z oddanosti legendárnej minulosti značky Indian Motorcycle s nenápadným spojením s modernou technológiou.

Špecifikácie

Motor
Typ motora Vzduchom chladený Thunderstroke 116
Objem motora 1890 cc
Vŕtanie a zdvih 103.2mm x 113mm
Kompresný pomer 11:1
Systém elektronického vstrekovania paliva Uzavretý vstrekovací okruh/ 54mm tryska
Výkon
Najvyšší krútivý moment v ot/min 3200 rpm
Najvyšší krútivý moment (95/1/EC Nm) 162 Nm
Pohon
Primárny pohon Prevodovka a mokrá spojka
Spojka Mokrá,viac-lamelová
Prevodový pomer (celkom)
1. 9.403:1
2. 6.411:1
3. 4.763:1
4. 3.796:1
5. 3.243:1
6. 2.789:1
Spojkový prevod 2.2:1
Zavesenie
Predné - typ/zdvih KYB® obrátaná teleskopická vidlica - 130 mm
Zadné - typ/zdvih Duálne Fox® Piggyback tlmiče - 100 mm
Podvozok
Brzdy/predné Duálne Brembo® / 320mm semi plávajúci kotúč / 4 piestikový brzdič
Brzdy/zadné Jeden Brembo®/ 300 mm semi plávajúci kotúč/ 2 piestikový brzdič
Pneu/predná Pirelli® Night Dragon 130/60B19 61H
Pneu/zadná Pirelli® Night Dragon 180/65 B16 81H
Kolesá (predné a zadné) Sport Cast čierne 19 in x 3.5 in - Sport Cast čierne 16 in x 5 in
Typ výfuku Dvojitý výfuk s prepojením
Rozmery
Rázvor kolies 1640 mm
Výška sedla (s nákladom / bez nákladu) 686 mm
Svetlá výška 149 mm
Celková dĺžka 2301 mm
Celková šírka 842 mm
Celková výška 1270 mm
Uhol náklonu 29.5°
Predsadenie 28°
Stopa 111 mm
Objem nádrže 15.1L
Maximálna prevádzková hmotnosť 526 kg
Váha (prázdná nádrž / plná nádrž) 302 kg / 311 kg
Features
Farba / Grafika Black Smoke, Ruby Smoke, Stealth Grey
Tovární záruka 2 roky, neobmedzené kilometre
Štandard
Štandartná výbava ABS, Jazdné režimy, Bezkľúčové zapaľovanie, USB nabíjací port, 12V nabíjací port, Deaktivácia zadného valca
Osvetlenie LED hlavný svetlomet, LED brzdové/smerové/zadné svetlo
Elektronika
Prístrojovka Rýchlomer, otáčkomer, počítadlo kilometrov, palivomer, kompas, okolitá teplota, ukazovateľ prevodového stupňa
Infotainment 4-palcový dotykový displej poháňaný systémom RIDE COMMAND. Dotykový displej obsahuje hodiny ; teplotu okolitého vzduchu; nadpis; zvukový informačný displej; mapa/navigácia; Stav Bluetooth pre telefón a náhlavnú súpravu; stav vozidla (napätie, motohodiny, výmena oleja); informácie o vozidle (rýchlosť, dojazd, otáčky, rýchlostný stupeň); aktuálne údaje o jazde (vzdialenosť, čas presunu, čas zastávky, nadmorská výška, zmena nadmorskej výšky); počítadlá kilometrov; výber režimu jazdy; jas obrazovky; a odčítanie chybových kódov vozidla.

Viac modelov Indian Motorcycle

Indian Motorcycle Zvolen - 960 01 - Zvolen - Slovensko