FTR Family: Indian Motorcycle Zvolen

FTR

FTR

FTR si všimne každý a všade,kde sa objaví.. Je to dokonalá rovnováha medzi štýlom a výkonom. Perfektná kombinácia víkendovej zbrane a každodenného dochádzania. Má dostatok sily na diaľnice, ale aj agility aby zvládol náročné jazdné podmienky.

STVORENÝ PRE ULICU

Prepracovaný kvapalinou chladený motor V-twin s objemom 1203 cm3 dáva výkon 120 koní a krútiaci moment 87 ft-lb.

AGILNÝ ŠPORTOVEC.

Vzpriamená jazdná poloha a nižšia výška sedadla spolu so 17-palcovými kolesami sú kombináciou pre sebavedomú jazdu. Palivová nádrž je strategicky umiestnená pod sedadlom, aby sa znížilo ťažisko, a zlepšila rovnováha hmotnosti a stabilita v zákrutách.

LÍDER SVOJEJ TRIEDY

Brzdy Brembo, výfuk Akrapovič a nastaviteľné odpruženie Ohlins. FTR je vyjadrením kvality, dielenského spracovania, hrdosti a sily.

KOMBINÁCIA ŠTÝLU
A VÝKONU

S DNA pochádzajúcej z American Flat Track, pokračuje FTR s ďalšími zdokonaleniami ikonickej platformy - posúva výkon, ovládateľnosť a kontrolu na úplne novú úroveň. Tento jedinečný V-twin čaká na váš ďalší víkendový únik.

VYZERÁ RÝCHLA AJ KEĎ STOJÍ

Rad FTR sa vyznačuje prepracovaným motorom,vyladeným odpružením a 17 “ kolesami; spoločne poskytujú špičkový výkon a zároveň sa motocykel stal kompaktnejší a ovládateľnejší.