Bagger family: Indian Motorcycle Zvolen

Bagger

Bagger

Zbaľ sa. Vyraz. Dostatok miesta bez obetovania štýlu ktorý obľubujete. Každý bagger značky Indian Motorcycle je ideálna voľba na jazdu kde Vás cesty zavedú.

MOŽNOSTI VÝKONU

Vybrané modely sú dostupné s vodou chladeným, 108 cu PowerPlus ktorý produkuje výkon 122 koní a 178 Nm krútiaceho momentu, alebo novým Thunderstroke 116 ktorý produkuje 171 Nm krútiaceho momentu. Dve nové možnosti dominovať na ceste.

SEBAVEDOMÉ OVLÁDANIE

Vyvážená jazda v akejkoľvek rýchlosti. Bagger značky Indian Motorcycle Vám poskytuje štýl univerzálnosť bez obetovania zábavy.

ZBAĽ SI SVOJE VECI

Vybav svoj model širokou škálou doplnkov, ktoré dokonale zapasujú každnému jazdnému štýlu.

MODERNÁ TECHNOLÓGIA

Zachovaj jednoduchosť s LED osvetlením a bezkľúčovým štartovaním alebo choď cestou premium ozvučenia, 7 palcový display a Smart Technológie.

ZRODENÝ Z NUTNOSTI SA VYVINUL DO ODKAZU

Motocykle Bagger, ktoré sa zrodili z vojenskej potreby na začiatku 20. storočia, prekročili dobu a stali sa ikonami ciest. Od svojho uvedenia symbolizuje motocykel INDIAN kombináciu štýlu a podstaty, ktorá definuje triedu. Nie je tomu inak ani tento rok.

FORMA SPĹŇAJÚCA FUNKCIU

Obyčajne je vybavený tvrdými kuframi a predným štítom alebo kapotážou. Tento model je známi svojou všestrannosťou. Ľahko prispôsobiteľný vaším požiadávkam, kufre sú dizajnované tak aby zniesli všetko čo cesta prináša.

Indian Motorcycle Zvolen - 960 01 - Zvolen - Slovensko